Welkom op mijn webshop en wat leuk dat je een kijkje komt nemen. Ik hoop dat je hierna net zo enthousiast wordt/bent als ik over mijn kleding en de keuze aan stofjes❤️

Heel even kort wat over mezelf, degene achter Hip en Eigenwijs. Ik ben Joyce, 35 jaar, al 18 jaar gelukkig met de man van mijn dromen en de mama van 2 geweldige kindjes, Ryan van 5 en Kaithlynn van 7. Ik heb van mijn hobby/passie mijn beroep gemaakt en van daaruit is Hip en Eigenwijs ontstaan.

Hip en Eigenwijs staat voor hippe kleding, van schattig tot stoer en alles er tussenin, maar is zeker ook de plek waar je de leukste en hipste stoffen scoort om er zelf iets van te maken. Eigenwijs slaat op mij en mijn gezinnetje. Allemaal even eigenwijs maar wel super lief, al zeg ik het zelf😉

Maar waarom zou je nu bij Hip en Eigenwijs kopen? Simpel, omdat ik altijd op zoek ben naar de wauwfactor, een grote keuze aan stoffen heb voor degenen die graag zelf maken, maar zeker ook voor degenen die het maken van kleding liever uitbesteden aan mij:). De stofjes zijn heerlijk zacht en van goede kwaliteit en ik doe mijn uiterste best iedereen tevreden en blij te maken. Klanttevredenheid staat bij mij dus voorop. 

Ik maak met heel veel liefde creaties ter inspiratie voor jullie en natuurlijk worden ook de creaties op bestelling, waarbij je zelf jouw favoriete stof uitkiest, met net zo veel liefde gemaakt. Alles wordt keurig netjes afgewerkt met de lockmachine en coverlock en zit goed en netjes in elkaar.

Heb je vragen, stel ze gerust. Je kunt me bereiken door een email te sturen naar joyce@hipeneigenwijs.nl

 Ik wens jullie heel veel plezier in mijn webshop. Volg mijn blog voor inspiratie, tips en tricks, ontdek welke patronen mijn favoriet zijn en waarom en leer mij (het gezicht achter hip en eigenwijs) kennen.
 

Liefs Joyce ❤️